Aldri si aldri..

Jeg skulle aldri bli en av disse som skrev blogg. Og så mange ganger jeg har sagt det! Men her er jeg, biter meg selv i tunga, for alle vet jo at en skal ALDRI si ALDRI! 

Grunnen til at jeg begynte er rett og slett enkel. Jeg blir gal av alle disse "perfekte" menneskene som florerer over alt. Det må da finnes vanlige, dødelige mennesker i vår verden??? 

Når jeg sier vanlige, dødelige mennesker snakker jeg om oss som forsover oss til jobben, glemmer T-skjorte til ungen i barnehagen når de skal lage troll kostyme og man drar ut fra skapet den dyreste t-skjorten ut fra haugen og kjører i full fart til barnehagen

i ren panikk for at ikke ungen skal være den eneste uten "prosjektet" sitt. Vel ungen fikk trollkostymet sitt, og mamma, vel, hun fikk hakeslepp da kun så den oppklipte og malte t-skjorten. 

Jeg snakker også om oss som har noen, eller flere kilo på kroppen, og som savner den kroppen vi en gang hadde. Men som også har gitt oss det mest dyrebare vi har. Nemlig ungen vår. 

Likevel gir jeg etter for presset. Faller alltid for en eller annen slankekur i ukebladene som lover gull og grønne skoger. Ender så mer skuffet enn da jeg begynte, når jeg innser at dette et Mission Imposible!

Og det et mer, sååå mye mer jeg kan fortelle dere om alt det som er perfekt i mitt liv, men som ikke blir ansett som perfekt. 

Så min blogg kommer til å handle om, alt det ikke perfekte :) 

 

Ps: bildet er en sitat av Sofie Kinsella. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Smartoggal

Smartoggal

32, Oslo

Gift, småbarnsmor, fastansatt i offentlig sektor. Passer rett og slett i A4 bildet, mangler kun en hund.

Kategorier

Arkiv

hits